23948sdkhjf

Jysk forlænger sponsoraftale med Bjerringbro-Silkeborg

Holdet tager til Champions League med Jysk-logo på trøjen
Med en DM-titel i den første sæson med Jysk som sponsor forløb alt efter planen for håndboldklubben Bjerringbro-Silkeborg i 2015/16. Nu har parterne forlænget aftalen, så Bjerringbro-Silkeborg også fremover har Jysk på trøjen i ligaen og i Champions League, skriver Jysk i en pressemeddelelse.

Det blå og hvide Jysk-logo vil også fremover være at finde på Bjerringbro-Silkeborg spillernes kamptrøjer, når de træder ind på håndboldbanen. Både på hjemmebanen i Silkeborg og i de øvrige haller rundt omkring i Danmark og resten af Europa, hvor holdet skal spille i den kommende sæson.

Parterne har netop forlænget samarbejdet, så sponsoratet i den danske liga løber til udgangen af sæsonen 2017/18, ligesom Jysk-logoet vil være at finde på trøjerne, når Bjerringbro-Silkeborg i denne sæson deltager i håndboldens fornemste klubturnering, Champions League.

- Jeg glæder mig over, at Jysks logo fortsat vil være på spillertrøjerne i Bjerringbro-Silkeborg. Med DM-guldet i den seneste sæson har klubben levet op til alt, hvad vi kunne forvente af vores sponsorat. Jeg ser også frem til, at klubben tager Jysk med rundt i Europa i forbindelse med Champions League. Det har stor værdi for os som virksomhed, fordi vi har butikker i rigtig mange lande, hvor håndbold fylder meget, siger administrerende direktør i JYSK, Jan Bøgh.

Direktør for Bjerringbro-Silkeborg, Jesper Schou, udtaler.

- Vi har været rigtig glade for samarbejdet med Jysk i denne sæson. Det glæder os, at Jysk kan se værdien i at fortsætte og udvide samarbejdet med os, så de fremover også vil blive eksponeret på trøjerne i Champions-League.

Der trækkes lod til de indledende puljekampe i Champions League i dag.
Læs mere om: Jysk
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203